Σχόλια επισκεπτών

Ημερομηνία: 2022-10-20

Από: Μαρία Δανιηλιδου

Θέμα: Θρακιωτες

Κύριε Παπατριανταφυλλου,ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η γνωριμία μου με τους επιφανείς Θρακιώτες.Για κάποιους δε γνώριζα πως ηταν συμπατριώτες μας.Η μελέτη των πονηματων σας συνεχιζεται.Σας ευχαριστώ.

Ημερομηνία: 2022-10-03

Από: Anthi Gourgari

Θέμα: Συγχαρητήρια

Εξαιρετικές δουλειές :)

Θερμά συγχαρητήρια ! Καλή συνέχεια!

Ημερομηνία: 2022-09-16

Από: Μαρία Τοπαλίδου Προσαλέντη

Θέμα: Σχόλια.

Κύριε Θανάση, τα θερμά μας συγχαρητήρια!!!!
Άψογα όλα τα έργα σας, πραγματικά γεγονότα
βγαλμένα και γραμμένα από καρδιάς!!!!

Ημερομηνία: 2022-09-15

Από: Μαρία Δανιηλιδου

Θέμα: Αισωπος

Κύριε Παπατριανταφυλλου.Ηταν αυτονόητο για μένα να ξεκινήσω την επαφή μου με το έργο σας από τους μύθους του Αισώπου.Λατρης του είδους από παιδί ήταν ευχάριστη έκπληξη η εκδοχή τους ως ποιήματα.Εξαιρετικος τροπος αφήγησης τους σε μικρά παιδιά!!!Σας ευχαριστώ για το πολυ ευχάριστο ανάγνωσμα.

Ημερομηνία: 2022-01-18

Από: Χρήστος Λασκαρίδης

Θέμα: Συγγραφικό έργο και Ευχές

Αγαπητέ θείε,
Οι προγράψαντες νομίζω πως κάλυψαν πλήρως το εύρος , τη σημασία και χρησιμότητά του έργου σου. Αυτό που θέλω να ξέρεις είναι πως είμαι περήφανος που έχω ένα θείο που με τις πνευματικές ανησυχίες , προβληματισμούς και δράσεις του συνεισφέρει στη συνέχεια και στην ανάπτυξη του πνευματικού βίου του τόπου και της Θράκης μας ειδικότερα.
Με την ευκαιρία, δια την ονομαστική σου εορτή,
σου ευχόμεθα: Έτη Πολλά!!!!
Χρήστος –Μαρουλία - Ζωή

Ημερομηνία: 2022-01-03

Από: Στράτος Αλβανός

Θέμα: Συγχαρητήρια

Αξιότιμε κ. Παπατριανταφύλλου. Σας ευχαριστώ πολύ για το εξαιρετικό βιβλίο που μου εμπιστευτήκατε. Η αγάπη σας για την Ελλάδα και τη Θράκη παίρνουν μορφή που μένει παρακαταθήκη για μικρούς και μεγάλους.

Ημερομηνία: 2021-06-05

Από: Νικόλαος Φωτιάδης, Αντ/γος ε.α.

Θέμα: ΑΠΑΝΤΑ

Αγαπητέ Δάσκαλε,
Σ΄ ευχαριστώ θερμά για την αποστολή του πολυσέλιδου πονήματός σου «Άπαντα», το οποίο περιλαμβάνει όλη την πνευματική σου (επί σειρά ετών) εργασία.
Με ιδιαίτερη χαρά απολαμβάνω το περιεχόμενο των «ΑΠΑΝΤΩΝ » και σε συγχαίρω για μια ακόμη φορά για τη διάθεσή σου, την ιδιαίτερη ικανότητά σου στη σύνθεση υπέροχων ποιημάτων και για την ποιότητα του έργου σου.
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σταματήσεις να γράφεις, αλλά μέχρι της τελευταίας ρανίδας του βίου σου θα σκέπτεσαι, θα
προβληματίζεσαι, θα ανησυχείς και θα συνθέτεις ποιήματα για την Πατρίδα, για την Πίστη μας, για τον άνθρωπο.
Με αγάπη

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΤ/ΓΟΣ Ε. Α.
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 87 67100 ΞΑΝΘΗΗμερομηνία: 2020-10-26

Από: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΛΙΜΑΡΗΣ

Θέμα: θράκης Γεννήματα

Διαβάζοντας το "Θράκης Γεννήματα" το τελευταίο σου δημιούργημα το οποίο είναι μια έμμετρη βιογραφική προσέγγιση προσωπικοτήτων με θρακική καταγωγή βλέπω την μεγάλη σου αγάπη για τον τόπο μας. Παράλληλα ο αναγνώστης διαβάζει με έναν ευχάριστο τρόπο ιστορικές αναφορές για προσωπικότητες της Θράκης.

Ημερομηνία: 2020-10-05

Από: Παπαλουκάς Χαράλαμπος

Θέμα: Έργο και Άνθρωπος

Αξιότιμε κ. Παπατριανταφύλλου είχα την μεγάλη τύχη να σας γνωρίσω ως εκπαιδευτικό, ως Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού και ως άνθρωπο. Βεβαίως ουδέν τυχαίο, απλώς όταν δια εν γεγονός ή τινά αιτία δεν δυνάμεθα να την αιτιολογήσωμεν «το ουδέν», θέτουμε ζητήματα απροσδιοριστίας και πιθανοτήτων είτε το σύνηθες «ήταν θέλημα Θεού», ενώ με βάση την Ορθόδοξη αντίληψη αυτό δεν υφίσταται.
Το αριπρεπές Συγγραφικό και Ποιητικό έργο σας ήταν η αποκλειστική αιτία της γνωριμίας μας Αυτό στάθηκε αφορμή να δώσω βαρύτητα στην Θράκη την οποία μέσα από το έργο σας είναι πρόδηλο ότι την τιμάται ιδιαιτέρως και φυσικά με μέγα σεβασμό στον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας, του Ευξείνου Πόνου και με ομοία βαρύτητα στην Ανατολική Θράκη. Από την υπάρχουσα μελέτη μου δια όλη την Ελλάδα διά τους οικισμούς με Θρησκευτικά ονόματα αλλά και ετέρα μελέτη δια τα Φυτωνυμικά ονόματα των οικισμών δημιουργήθηκαν δύο αντίστοιχα έργα τα οποία αφορούν την Θράκη. Αυτό αναφανδόν δεν θα είχε συμβεί αν δεν μου τονίζατε ότι δεν έχω συγγράψει κάτι για την Θράκη.
Μου είναι δύσκολο, αλλά δεν το θεωρώ και ορθόν, μέσα σε κάποιες εδώ παραγράφους να αποδώσω για το έργο σας την σημασία του από Χριστιανικής και Εθνικής πλευράς και την ιστορική του σημαντικότητα. Είναι βέβαιο ότι θα απαιτούνταν δια το σκοπό αυτό κάποιο Δοκίμιο είτε μια Διατριβή.

Ημερομηνία: 2020-05-24

Από: ΦΙΛΙΠΠΑΣ

Θέμα: Καλημερα στον αγαπητο Θαναση.

Σήμερα συνέχισα τη μελέτη [όχι το διάβασμα]και θα μου επιτρέψεις να αναφερθώ,χωρίς να είμαι έγκριτος κριτικός [καθότι
μουσικός], στα εξής"
--Για μένα αυτή η προσφορά σου είναι ανεκτίμητη και διαχρονική.
--Η αγάπη προς την πατρίδα αναμφισβήτητη, όπως όλων μας, εκ-
τός κάποιων που... τους ξέρουμε όλοι!!!
--Οι αρχαίοι Ελληνες[είμαι λάτρης της αρχαίας ελληνικής γραμμα-
τείας] έλεγαν "συν Αθηνά και χείρα κίνει". Απάντηση στο "άν θελή-
σει ο θεός¨που λες.Για να γίνει κάτι πρέπει εμείς πρώτα να το θελήσουμε. Οσο για τις καταστροφές δε μας τις στέλνει κανένας θεός, αλλά μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Και όσο θα περνάει ο καιρός τόσο μεγαλύτερες και ωμότερες θα γίνο--
νται, κι όποιος γλυτώσει! Και βέβαια, δεν τις φέρνει κανένας θεος, αλλά η απληστία στο χρήμα, κι όχι μόνο.[κακή εφεύρε--
ση!!!]. Με αγάπη.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Νέο σχόλιο